Faq

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en natuurlijk de antwoorden daarop. Staat je vraag er niet tussen? Kijk eens op onze Facebookpagina of mail naar info@slachtemarathon.nl. We zetten er ook regelmatig veel gestelde vragen bij.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

We zijn ontzettend blij met alle mensen die samen met ons het avontuur van deze bijzondere editie aan wilden gaan. Natuurlijk zorgen we er voor dat jullie je geld zo snel mogelijk terug krijgen! We zijn druk bezig met de voorbereidingen daarvoor. Uiterlijk eind februari staat het volledige bedrag weer op je rekening of op je credit card-account. Je hoeft daar niets voor te doen.

Er is mij toegezegd dat ik een trui, shirt of deelnemerskaart krijg, ontvang ik deze nog?

Natuurlijk komen we deze belofte na en ontvang je voor de volgende editie van 2020 alsnog je trui, shirt of kaart.

Wanneer is de volgende Slachtemarathon?

De volgende editie van de Slachtemarathon vindt plaats op 13 juni 2020. Dit is een normale editie die loopt van Raerd naar Oosterbierum.

Waarom gaat de Slachtemarathon 2018 niet door?

Het idee voor de alternatieve Slachtemarathon werd over het algemeen positief ontvangen. Helaas heeft dit niet geresulteerd in een grote kaartverkoop. De organisatie heeft dan ook, in overleg met onder meer de dorpen, moeten besluiten geen Slachtemarathon 2018 te organiseren. Het deelnemersveld zou te klein worden. Dat is natuurlijk heel erg jammer, maar we kijken al wel meteen weer vooruit. Daarom zijn we blij dat we bekend kunnen maken dat de eerstvolgende Slachtemarathon plaatsvindt op zaterdag 13 juni 2020. Een gewone Slachtemarathon, over de Slachtedyk, van Raerd naar Oosterbierum.

Wanneer gaat de kaartverkoop van de 2020-editie van start?

De kaartverkoop start op 1 februari 2020. Freonen kunnen een week eerder bestellen: op 25 januari 2020.

Is er voor Freonen wel een Freonekuier in 2018?

Ja, deze zomer is er een freonekuier. Freonen ontvangen hier natuurlijk een uitnodiging voor.