Quote

Sorry, this entry is only available in Ned.

Sorry, this entry is only available in Ned.

Sorry, this entry is only available in Ned.

Sorry, this entry is only available in Ned.

Wandelaars
De Friesland Zorgverzekeraar Rabobank
Partners van de Slachtemarathon Leeuwarden 2018 Keunstwurk It Fryske Gea Underweis nei de Slachte! Hugo Veenker AV Horror
 

16 Jun 2012

(Ned) Dank aan alle deelnemers, Slachtedorpen, vrijwilligers, artiesten, kunstenaars, sponsors en bezoekers

(Ned) 16 juni 2012: wat een prachtige dag. Een dag waarop de Slachtedyk als culturele etalage van Fryslân in de kijker stond. In de kijker van Fryslân, van Nederland, van de wereld. De Slachtedyk was een bewegend podium en tribune tegelijk. Een hoofdrol op podium Ă©n tribune was er voor de deelnemers, de Slachtedorpen, de vrijwilligers, de artiesten, kunstenaars, sponsors en bezoekers. Het bestuur en de medewerkers van de Slachtemarathon danken al deze 'wrotters'. Door hen vonden er vandaag bijzondere ontmoetingen plaats, en kwamen de verhalen, de herinneringen en de dromen. Want, zoals wij vandaag iemand hoorden zeggen: 'It gefoel sit deun Ă»nder de hĂ»d'. Dat geldt voor pijn van blaren en botten, maar ook voor emoties. Hoe hebt u de Slachtemarathon ervaren? Laat een reactie achter in ons gastenboek. Deelnemers, vrijwilligers, artiesten, kunstenaars, sponsors en bezoekers: jullie verdienen dit podium en deze tribune. Jullie zijn elke dag tegelijkertijd artiest en toeschouwer. Maar op deze dag waren jullie extra speciaal voor ons. Graag tot ziens over vier jaar! read more »

16 Jun 2012

(Ned) Laatste wandelaars binnen

(Ned) De laatste wandelaars zijn om 22.30 uur onthaald door dweilorkest De Keallepoaten en het bestuur van de Slachtemarathon. Odilia Stornebrink (Bolsward) en Roelof de Jong (Tzum) werden naar de finish gebracht door medewerkers van het dykfak Tzummarum en dweilorkest De Oertetters. Na de aankomst van de laatste wandelaars is het finishterrein en daarmee de vierde Slachtemarathon afgesloten. read more »

16 Jun 2012

(Ned) Laatste nieuws via Omrop Fryslân en LC

(Ned) Het laatste nieuws over de Slachtemarathon volgt u via Omrop Fryslân en de Leeuwarder Courant. Klik op 'lees meer' voor de links. read more »

16 Jun 2012

(Ned) Eerste wandelaar gefinisht

(Ned) Jan van der Vaart uit De Wilp (Gr.) kwam als eerste wandelaar over de finish. read more »

more articles »

Mini Tweets